Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Προς κα Κουμανδράκη-Σαμαρά: τρίτη και τελευταία...Αφού σε μια προσωπική πρόσκληση απαντάτε δια του Γραφείου Τύπου σας, θα απαντήσω κι εγώ σ΄αυτό:

Προς Γραφείο Τύπου κ. Κουμανδράκη- Σαμαρά και λοιπών Συνεργαζόμενων,  «εταιρεία»  περιορισμένης Ευθύνης.

Η απάντηση του Γραφείου τύπου σας κάποτε θα έχει συλλεκτική αξία:
Σπάνια σ΄ένα τόσο μικρό κείμενο συμπυκνώνονται τόσες ασυναρτησίες.

Με εγκαλείτε γιατί κατά την γνώμη σας, ήρθα λίγες φορές στο δημαρχείο για να ενημερωθώ για τα προβλήματα του Δήμου! Να σας θυμίσω πως  το Δημαρχείο ( και το Δημοτικό συμβούλιο) δεν είναι χώρος ενημέρωσης για τα προβλήματα του Δήμου, αλλά χώρος επίλυσής τους. Τι σας λέω τώρα ε; Εγκαλείται έναν πολίτη (όχι δημοτικό σύμβουλο) πως δεν ήταν συχνά παρών. Εάν είχατε τέτοια έγνοια γιατί απαξιώσατε την Επιτροπή Διαβούλευσης το μόνο θεσμικό όργανο που οι πολίτες και οι φορείς έχουν λόγο; Γιατί δεν κάνατε μια δημόσια απολογιστική συνέλευση;

Θα παρουσιάσετε το πρόγραμμά σας λέτε. Α τώρα ησυχάσαμε! Να σας προτείνω για να μην μπαίνετε σε περιττά έξοδα να ξανατυπώσετε το παλιό σας, θα είναι πάλι επίκαιρο μιάς και τίποτα δεν κάνατε.

Τέλος, αν εκεί «στο Ξηρόμερο που αλλάζει» ο δημόσιος Διάλογος είναι επικοινωνιακή τακτική, τότε εκτός απ΄το Ξηρόμερο εσείς συθέμελα αλλάζετε και τον ελληνικό πολιτικό πολιτισμό, που σ’ αυτό τον διάλογο απ΄τα πανάρχαια χρόνια στηρίχτηκε.

Σας ξαναθυμίζω το όνομά μου που αποφεύγετε να πείτε:
Ηλίας Γεωργαλής, επικεφαλής της « Συμπολιτείας Ξηρομεριτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου: