Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Πρόσκληση σε δημόσιο διάλογοΑν η προεκλογική εκστρατεία έχει ένα νόημα, αυτό είναι να ενημερωθεί ο πολίτης- ψηφοφόρος για την ποιότητα των προγραμμάτων, της γενικότερης συγκρότησης και της επάρκειας των υποψηφίων. 

Με αυτή την έννοια και σε αυτή τη λογική, καλώ την κ. Κουμανδράκη- Σαμαρά και τον κ. Γαλούνη σε δημόσια ανοιχτή συζήτηση με όποιο τρόπο αυτοί επιθυμούν: στην τηλεόραση, ζωντανά στην παραλία του Αστακού, μέσω WebTV (που εύκολα μπορεί να οργανωθεί) ή με όποιο άλλο τρόπο αυτοί σκεφτούν. 

Όσον αφορά το συντονισμό της συζήτησης, προτείνω να αφεθεί σε έναν ή περισσότερους δημοσιογράφους κοινής αποδοχής.
Ας απαντήσουν άμεσα και δημόσια αν αποδέχονται την πρόταση και είναι βέβαιο πως θα βρεθεί ο τρόπος.

Ευνόητο είναι πως στη συζήτηση, από τη μεριά μας, καλούνται να συνεισφέρουν με τις απόψεις τους και οι άλλοι επικεφαλής, ο κ. Βότσης και ο κ. Κατσιπάνος.

Όσο μας αφορά και όσο περνά από το χέρι μας, να είναι σίγουροι οι πολίτες του Ξηρομέρου ότι αυτές οι εκλογές δε θα γίνουν στα μουγκά, και οι κκ. Κουμανδράκη και Γαλούνης δε θα κρυφτούν.

Το πρόγραμμα και οι θέσεις της «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» θα φτάσουν σε κάθε χωριό, σε κάθε σπίτι, σε κάθε πολίτη με όλα τα μέσα επικοινωνίας. Ηλίας Γεωργαλής,    επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου: