Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κοινή δήλωση συμπόρευσης Παναγιώτη Τζαχρήστα με τον Ηλία Γεωργαλή και τη "Συμπολιτεία Ξηρομεριτών"











Κοινή δήλωση Παναγιώτη Τζαχρήστα, δημοτικού συμβούλου δήμου Ξηρομέρου, πρώην δημάρχου Φυτειών  και Ηλία Γεωργαλή, επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών», υποψηφίου δημάρχου δήμου Ξηρομέρου

Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, που διεξάγονται σε τοπίο γενικής κρίσης της χώρας, διακυβεύεται το ίδιο το μέλλον της αυτοδιοίκησης ως θεσμού. Ειδικά στο Δήμο μας, ένα ευρύ πλέγμα συμφερόντων διαγκωνίζεται να εκφραστεί πολιτικά και αυτοδιοικητικά. Ένα πλέγμα συμφερόντων και πολιτικών παραγόντων που, επί δεκαετίες, καταδίκασαν το Ξηρόμερο στην ερήμωση, την υπανάπτυξη και τη θεσμική απαξίωση. Απέναντί τους είναι η κοινωνία που θέλει να εκφραστεί  μέσα από ένα ευρύ αυτοδιοικητικό μέτωπο. Ένα μέτωπο ριζικής ανατροπής των πραγμάτων.
Η κοινωνία ζητά μια νέα σύνθεση προσώπων και προτάσεων, με ένα σαφές, υλοποιήσιμο και ριζοσπαστικό πρόγραμμα που θα οδηγήσει το Δήμο στην ανάπτυξη και θα υπηρετήσει τη διαφάνεια.
Υπηρετώντας αυτές τις αρχές  συναντιόμαστε  στην «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» και  δημιουργούμε μια νέα δυναμική για την αυτοδιοίκηση στον τόπο μας.
Όλοι μαζί, με προσήλωση στις θέσεις και τις αρχές μας, συνεχίζουμε τη μάχη για τη νίκη που θα γυρίσει σελίδα στην ιστορία του τόπου.
Ηλίας Γεωργαλής
Παναγιώτης Τζαχρήστας
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου: