Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014



Να φέρουμε τα πάνω κάτω..!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Μέσα απ’ τη μπόχα της σήψης του πεθαμένου πολιτικού προσωπικού, μέσα σε ένα κλίμα μεταγραφών άστεγων παραγόντων του παρελθόντος που ψάχνουν τρόπο διάσωσης εντός της νέας πραγματικότητας που δημιουργείται στο Ξηρόμερο, ενώ «φερέλπιδες» νεοπαράγοντες χάνονται στη μετάφραση και όψιμα ανακαινισμένοι παλαιοπαράγοντες προβάλλουν ως «φρέσκα κουλούρια», η κοινωνία προχωράει.

Οργισμένη από το γενικότερο πολιτικό κλίμα, έχοντας συνειδητοποιήσει πως η διαχείριση αυτού του ξεχαρβαλωμένου Δήμου χρειάζεται άδειασμα με την μπουλντόζα των παλιών παραγόντων και ανατροπή των πάντων, σιγά- σιγά συσπειρώνεται και συνειδητοποιεί το μεγάλο διακύβευμα των επόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών:   ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
Μέσα από ανοιχτές και δημοκρατικές  διαδικασίες, τον Αύγουστο που μας  πέρασε, με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών, αποφασίστηκε η δημιουργία ενός ευρέος Αυτοδιοικητικού σχήματος με επικεφαλής τον Ηλία Γεωργαλή, που θα  διεκδικήσει στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Δήμο Ξηρομέρου.
Το Σάββατο 25/01 στις 5.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Αστακού οι πολίτες και οι φορείς που αναγνωρίζουν σε αυτή την πρωτοβουλία τη δυνατότητα να ανατρέψει τα δεδομένα του Ξηρομέρου καλούν σε Συνάντηση, όπου θα δοθεί το όνομα της Αυτοδιοικητικής παράταξης και θα παρουσιαστούν οι Προγραμματικές Θέσεις και η ιδρυτική διακήρυξή της.
Στην ανοιχτή αυτή Συνέλευση, η κατάθεση της γνώμης του κάθε πολίτη δεν είναι απλώς χρήσιμη, είναι απαραίτητη.
-      Ανατρέπουμε το κατεστημένο
-      Διεκδικούμε το Δήμο
-      Επαναθεμελιώνουμε την Αυτοδιοίκηση

Συλλογικότητες και πολίτες που στηρίζουν την Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου: